Kleopátra tűje vetőmag- Színkeverék

329 Ft

A Kleopátra tűje (Cleome hassleriana) egynyári, gyors és erőteljes növekedésű, 90-120 cm magas, gyengén elágazó növény. A virágok színe fehér, lilás-rózsaszín. Az egzotikus megjelenésű virágokat még különlegesebbé teszik hosszú, kinyúló porzóik. Egyes területeken a hosszú porzók miatt pókvirágnak is nevezik. Júliustól augusztusig virágzik, de kedvező körülmények között akár az őszi fagyokig is.

Kiszerelés: 0,4 gramm

Elfogyott

E-mail értesítést kérek, ha a termék újra elérhető

Leírás

Kleopátra tűje vetőmag. A Kleopátra tűje (Cleome hassleriana) egynyári, gyors és erőteljes növekedésű, 90-120 cm magas, gyengén elágazó növény. A virágok színe fehér, lilás-rózsaszín. Az egzotikus megjelenésű virágokat még különlegesebbé teszik hosszú, kinyúló porzóik. Egyes területeken a hosszú porzók miatt pókvirágnak is nevezik. A napos vagy félárnyékos, szélvédett helyet és tápanyagban gazdag talajt kedveli. Közepes vízigényű, akkor kell öntözni, ha a talaj felső rétege már kiszáradt. Júliustól augusztusig virágzik, de kedvező körülmények között akár az őszi fagyokig is.

Kiszerelés:

0,4 gramm

Palántanevelés:

Márciusban vesd el a magokat palántaneveléshez! A Kleopátra tűje vetőmag fényre csírázik, ezért csak a föld felszínére szórd és ne takard őket!

Kiültetés:

A palántákat májusban , a tavaszi fagyok után lehet szabadföldbe ültetni.

Májusban a magok szabadföldbe is vethetőek, de földdel ekkor se takard őket.

Virágzás:

Júliustól augusztusig virágzik, de kedvező körülmények között akár az őszi fagyokig is.

Gyártó:

Agrosem Impex (Románia)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kleopátra tűje vetőmag- Színkeverék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük