Lepkecsalogató virágmag keverék- Színes pillangókert, Rédei

649 Ft

A lepkecsalogató virágmag keverék fajokban gazdag, egynyári termesztett- és vadvirágmag keverék. Ha már te is álmodtál arról, hogy kertedet gyönyörű virágok díszítsék, melyeket folyamatosan szebbnél szebb lepkék látogatják, akkor ez a magkeverék neked készült! A keverékben a legtöbb virág nektárban dús, enyhén illatos, így vonzza a csodaszép színes pillangókat. Egyes lepkefajokat, mint például a fecskefarkú lepke, a kihalás veszélyeztet. Segítsük az életben maradásukat szemet gyönyörködtető virágok ültetésével! A keverékben ternye, rézvirág, lángvirág, szegfű, kömény, murok és más fajok magjai található.

Kiszerelés: 4 gramm

Elfogyott

E-mail értesítést kérek, ha a termék újra elérhető

Leírás

Lepkecsalogató virágmag keverék- Színes pillangókert. Fajokban gazdag, egynyári termesztett- és vadvirágmag keverék. A keverékben a legtöbb virág nektárban dús, enyhén illatos, így vonzza a csodaszép színes pillangókat. Egyes lepkefajokat, mint például a fecskefarkú lepke, a kihalás veszélyeztet. Segítsük az életben maradásukat szemet gyönyörködtető virágok ültetésével! A keverékben ternye, rézvirág, lángvirág, szegfű, kömény, murok és más fajok magjai található.

Vetés:

Április-május

Virágzás:

Június-szeptember (60-80 cm magas növények)

Kiszerelés:

4 g (kb. 3 m2 területre elegendő)

Talaj előkészítése:

A vetéshez teljesen gyommentes, aprómorzsás termőtalaj és sima felszín szükséges. A vetés utáni gyomosodás csökkentésének érdekében ajánlott a „hamis vetés gyakorlata”: a talaj előkészítése után várjunk a vetéssel 8-10 napig, hogy a gyomnövények magjai csírázásnak induljanak. Majd közvetlenül a vetés előtt sekélyen kapáljuk át a talajt és végül újra gereblyézzük el a felszínt.

Magvetés:

Szórva vetéssel. A magvakat az egyenletes kijuttatás érdekében ajánlott homokkal keverni. Vetés után gereblyével dolgozzuk be a magokat 0,5-1 cm mélyen és enyhén nyomkodjuk le a talajt.

Gondozás:

A  különböző fajok magjai eltérő időben csíráznak (7-14 nap). A kelésig folyamatosan tartsuk nedvesen az ágyást. Száraz vagy szeles időjárás esetén napi többszöri öntözés is szükséges lehet. A túl sűrű állományt ritkítsuk! Az esetlegesen megjelenő gyomokat és az elvirágzott részeket távolítsuk el.

Összetétel:

Lobularia, Zinnia, Phlox, Thymian, Dianthus, Foeniculum, Anethum, Daucus és egyéb fajok.

Gyártó:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lepkecsalogató virágmag keverék- Színes pillangókert, Rédei” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük